Ανακοινώσεις

Η ΕΑΔΠ ΑΠΘ ΑΕ, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προσφορές για την επέκταση του συστήματος πυρόσβεσης του κτιρίου του Παιδικού Κέντρου ΑΠΘ.

Η ΕΑΔΠ ΑΠΘ ανακοινώνει την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για θέση τακτικού παιδιάτρου στο Παιδικό Κέντρο ΑΠΘ που διαχειρίζεται η ΕΑΔΠ ΑΠΘ.

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για εκπαιδευτικό Αγγλικής Φιλολογίας για το Παιδικό Κέντρο ΑΠΘ της ΕΑΔΠ ΑΠΘ με αριθμό 94/2020.

Ανακοινώνονται τα αποτελέσματα για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για εκπαιδευτικό προσωπικό (νηπιαγωγός, βρεφονηπιοκόμος) για το Παιδικό Κέντρο ΑΠΘ της ΕΑΔΠ ΑΠΘ με αριθ.93/2020.

Η ΕΑΔΠ ΑΠΘ καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις,για τη θέση εκπαιδευτικού Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου, στο Παιδικό Κέντρο ΑΠΘ, που διαχειρίζεται η ΕΑΔΠ ΑΠΘ.

Το Παιδικό Κέντρο ΑΠΘ αναζητά εποχικούς/ έκτακτους Πτυχιούχους Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας,για την κάλυψη 8ωρών/εβδομαδιαίως το σχολικό έτος 2020-21.

www.paidiko.auth.gr/node/337

 

Η ΕΑΔΠ ΑΠΘ καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις για θέση α)νηπιαγωγού, β)βρεφονηπιοκόμου, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου, στο Παιδικό Κέντρο ΑΠΘ, που διαχειρίζεται η ΕΑΔΠ ΑΠΘ.

Το Παιδικό Κέντρο ΑΠΘ αναζητά έκτακτους/εποχικούς νηπιαγωγούς και βρεφονηπιοκόμους για την κάλυψη πιθανών έκτακτων αναγκών κατά το σχολικό έτος 2020-21.

www.paidiko.auth.gr/node/336

 

15/05/2020 εως 29/05/2020

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο έργο του Παιδικού Κέντρου και να σας ενημερώσουμε ότι οι επανεγγραφές παιδιών που ήδη φιλοξενούνται στο Κέντρο, για το νέο σχολικό έτος 2020-2021, θα πραγματοποιηθούν:

από την Παρασκευή 15 Μαΐου  έως την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

 (για παιδιά που φιλοξενούνται ήδη στο Παιδικό Κέντρο και τα αδέρφια τους)

 

15/05/2020 έως  29/05/2020

(* Η παρούσα ανακοίνωση δεν αφορά στις επανεγγραφές παιδιών που φιλοξενούνται ήδη στο Παιδικό Κέντρο)
 

Οι αιτήσεις νέας εγγραφής για παιδιά που εγγράφονται για πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό ή στο νηπιαγωγείο του Παιδικού Κέντρου ΑΠΘ θα υποβάλλονται

από την Παρασκευή 15 Μαίου εώς την Παρασκευή  29 Μαίου 2020

 (για παιδιά που εγγράφονται για πρώτη φορά στο Παιδικό Κέντρο)

 

Το εκπαιδευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό του Παιδικού Κέντρου ΑΠΘ,

σας εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία, χαρά, αγάπη, αισιοδοξία!

Τον Φεβρουάριο του 2020, τα τμήματα του νηπιαγωγείου του Παιδικού Κέντρου, "πιτσιρίκια" και "διαστημόπαιδα" και με αφορμή την ενασχόλησή τους με τις θεματικές ενότητες "τα μικρόβια' και "ευ ζην" , επισκέφθηκαν τον χώρο της Παιδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Τα παιδιά συνομίλησαν με παιδοντιάτρους, οι οποίοι τους μίλησαν και τους έδειξαν τρόπους τήρησης σωστής υγιεινής του στόματος τους.

Σελίδες