Ανακοινώσεις

Μια ακόμη σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Πριν σας αποχαιρετήσουμε σας προσκαλούμε στις καλοκαιρινές γιορτές λήξης των τμημάτων του Παιδικού Κέντρου ΑΠΘ. Για τις ημέρες και ώρες γιορτής κάθε τμήματος μπορείτε να ενημερωθείτε από το επισυναπτόμενο πρόγραμμα. 

Η οικογένεια του Παιδικού Κέντρου Α.Π.Θ. πενθεί. Η δράση "Παλιά παιχνίδια στη γειτονιά του Α. Π. Θ." που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή 20.5 στον αυλειο χώρο της Παιδαγωγικής Σχολής, ακυρώνεται.

(* Η παρούσα ανακοίνωση δεν αφορά στις επανεγγραφές παιδιών που φιλοξενούνται ήδη στο Παιδικό Κέντρο)
 

Οι αιτήσεις νέας εγγραφής για παιδιά που εγγράφονται για πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό ή στο νηπιαγωγείο του Παιδικού Κέντρου ΑΠΘ θα υποβάλλονται

από την Τετάρτη 2 Μαΐου έως και την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 το Παιδικό Κέντρο ΑΠΘ 

συμμετέχει στο θεσμό " ΑΠΘ την Κυριακή "

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο έργο του Παιδικού Κέντρου και να σας ενημερώσουμε ότι οι επανεγγραφές παιδιών που ήδη φιλοξενούνται στο Κέντρο, για το νέο σχολικό έτος 2018-2019, θα πραγματοποιηθούν:

από την Τετάρτη 2 Μαΐου έως και την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

 (για παιδιά που φιλοξενούνται ήδη στο Παιδικό Κέντρο και τα αδέρφια τους)

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι λόγω των έντονων βροχοπτώσεων αυτής της εβδομάδας, η δράση

"Παιχνίδια στην αυλή"  του Παιδικού Κέντρου αναβάλλεται

για την επόμενη Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 και ώρα 17:00-18:00.

Με εκτίμηση,

Παιδικό Κέντρο ΑΠΘ

Την Τετάρτη 9 Μαίου 2018 και ώρα 17:00 η αυλή του Παιδικού Κέντρου ΑΠΘ

θα ανοίξει με υπαίθρια παιχνίδια για όλα τα παιδιά!

Ζωγραφική, κουκλοθέατρο, σκυταλοδρομίες, κατασκευές, παραμύθια, χορός και μουσική

περιμένουν τα παιδιά που φοιτούν ή φοίτησαν στο Παιδικό Κέντρο

Τη Δευτέρα 7 Μαΐου  2018 τα τμήματα ΡΟΜΠΟΤΟΥΠΟΛΗ & ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ του νηπιαγωγείου, καθώς και το τμήμα ΤΡΑΚΤΕΡ του παιδικού σταθμού του Παιδικού Κέντρου ΑΠΘ, επισκέφτηκαν το Αγρόκτημα του ΑΠΘ. Εκεί ,στο πλαίσιο της ενασχόλησής τους με τα έντομα, είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το εργαστήριο Μελισσοκομίας και να παρατηρήσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο των μελισσών.

Τα παιδιά και το προσωπικό του Παιδικού Κέντρου Α.Π.Θ. σας εύχονται 

Καλό Πάσχα!!!

Με αφορμή την ενασχόλησή τους με τη θεματική "Πίνακες ζωγραφικής με σχήματα", τα παιδιά του νηπιαγωγείου του Παιδικού Κέντρου ΑΠΘ, επισκέφτηκαν την Πέμτπη 29 Μαρτίου 2018, το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών του ΑΠΘ. Εκεί τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην έκθεση ζωγραφικής του Σωτήρη Σόρογκα και να παρατηρήσουν έργα με σχήματα και σκιές, με βασικό υλικό το κάρβουνο. 

Σελίδες