Ανακοινώσεις

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το διάστημα 26/02-06/03/2018 θα πραγματοποιηθούν οι Β' Ατομικές Συναντήσεις ενημέρωσης γονέων από τις/τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων.

Μπορείτε να πληροφορηθείτε για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των συναντήσεων ανά τμήμα από τον επισυναπτόμενο πίνακα.

Με αφορμή τη δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης στις τάξηεις τους, τα ΤΡΑΤΕΡ, τα ΜΑΪΜΟΥΔΑΚΙΑ και τα ΠΑΠΑΚΙΑ του παιδικού σταθμού του Παιδικού Κέντρου ΑΠΘ, επισκέφθηκαν τη βιβλιοθήκη της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ με σκοπό να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση και τρόπο δανεισμού βιβλίων. 

Μασκαρευόμαστε, χορεύουμε, διασκεδάζουμε!

Την Τσικνοπέμπτη 8 Φεβρουαρίου, περιμένουμε όλα τα παιδιά να έρθουν ντυμένα με τις στολές που επιθυμούν. Η αυλή του Παιδικού Κέντρου Α.Π.Θ. θα μετατραπεί σε πολυχώρο παιχνιδιού, χορού και δραστηριοτήτων για τους μικρούς καρναβαλιστές. 

Σε συνέχεια της ενασχόλησής τους με τη θεματική «παιχνίδια με μπάλες», το τμήμα προνηπίων ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ του παιδικού σταθμού του Παιδικού Κέντρου Α.Π.Θ., επισκέφτηκε την Τετάρτη 24/01/2018 το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Εκεί, τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με μπάλες διαφορετικών αθλημάτων και να παίξουν σε αντίστοιχα παιχνίδια.

τα παιδιά & το προσωπικό του Παιδικού Κέντρου Α.Π.Θ.

σας εύχονται Καλές Γιορτές & Ευτυχισμένο το 2018!

 

Ακούστε τις ευχές των παιδιών στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.paidiko.auth.gr/christmaswishes2017.wav

Με αφρομή την ενασχόλησή τους με τη θεματική «παιχνίδια με μπάλες», το τμήμα προνηπίων ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ του παιδικού σταθμού του παιδικού Κέντρου Α.Π.Θ., επισκέφτηκαν τη Δευτέρα 18/12/2017 το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Α.Π.Θ. Εκεί, τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με διάφορες μπάλες, πειραματίστηκαν με το σχήμα, το μέγεθος και τις ιδιότητές τους και έπαιξαν αντίστοιχα παιχνίδια.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα παιδιά περιμένουν με χαρά και ανυπομονησία τις γιορτές των Χριστουγέννων. Συζητώντας μαζί τους τι τους αρέσει να κάνουν τις γιορτές αναφέρθηκαν στα δώρα, τα τραγούδια, τα στολίδια και τις ευχές! Χαρακτηριτικά είπαν... 

οι ευχές είναι πολύτιμα δώρα... μοιάζουν με χιόνι που πέφτει από τον ουρανό!

Την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 το τμήμα προνηπίων ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ του Παιδικού Κέντρου Α.Π.Θ. επισκέφτηκε την Πρυτανεία του Α.Π.Θ. με σκοπό τα παιδιά να απεθύνουν τις ευχές τους για μια καλή και δημιουργική σχολική & ακαδημαϊκή χρονιά. Εκεί τους υποδέχτηκαν ο Πρύτανης καθ. κ. Μήτκας καθώς και οι αντιπρυτάνεις του Α.Π.Θ. Τα παιδιά συζήτησαν μαζί τους για την καθημερινότητα τους στο νηπιαγωγείο και μοίρασαν ρόδια και ζωγραφιές.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι 20-28/11/2017 θα πραγματοποιηθούν οι Α' Ατομικές Συναντήσεις ενημέρωσης γονέων από τις εκπαιδευτικούς των τμημάτων.

Μπορείτε να πληροφορηθείτε για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των συναντήσεων ανά τμήμα από τον επισυναπτόμενο πίνακα.

Με αφορμή την ενασχόληση τους με τη θεματική "η Όσφρηση", τα ΠΑΠΑΚΙΑ του παιδικού σταθμού του Παιδικού Κέντρου ΑΠΘ, επισκέφτηκαν την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, το Βοτανικό Κήπο της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ. Εκεί τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να παρατηρήσουν διάφορα αρωματικά φυτά και να ανακαλύψουν τα αρώματά τους. 

Σελίδες