Ανακοινώσεις

15/05/2020 εως 29/05/2020

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο έργο του Παιδικού Κέντρου και να σας ενημερώσουμε ότι οι επανεγγραφές παιδιών που ήδη φιλοξενούνται στο Κέντρο, για το νέο σχολικό έτος 2020-2021, θα πραγματοποιηθούν:

από την Παρασκευή 15 Μαΐου  έως την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

 (για παιδιά που φιλοξενούνται ήδη στο Παιδικό Κέντρο και τα αδέρφια τους)

 

15/05/2020 έως  29/05/2020

(* Η παρούσα ανακοίνωση δεν αφορά στις επανεγγραφές παιδιών που φιλοξενούνται ήδη στο Παιδικό Κέντρο)
 

Οι αιτήσεις νέας εγγραφής για παιδιά που εγγράφονται για πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό ή στο νηπιαγωγείο του Παιδικού Κέντρου ΑΠΘ θα υποβάλλονται

από την Παρασκευή 15 Μαίου εώς την Παρασκευή  29 Μαίου 2020

 (για παιδιά που εγγράφονται για πρώτη φορά στο Παιδικό Κέντρο)

 

Το εκπαιδευτικό, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό του Παιδικού Κέντρου ΑΠΘ,

σας εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία, χαρά, αγάπη, αισιοδοξία!

Τον Φεβρουάριο του 2020, τα τμήματα του νηπιαγωγείου του Παιδικού Κέντρου, "πιτσιρίκια" και "διαστημόπαιδα" και με αφορμή την ενασχόλησή τους με τις θεματικές ενότητες "τα μικρόβια' και "ευ ζην" , επισκέφθηκαν τον χώρο της Παιδοντιατρικής Σχολής του ΑΠΘ. Τα παιδιά συνομίλησαν με παιδοντιάτρους, οι οποίοι τους μίλησαν και τους έδειξαν τρόπους τήρησης σωστής υγιεινής του στόματος τους.

Τον Φεβρουάριο του 2020, το τμήμα προνηπίων του Παιδικού Κέντρου, "Μαγικοί Μονόκεροι", με αφορμή την ενασχόλησή τους με την θεματική ενότητα "τα αγάλματα' επισκέφθηκαν τον χώρο του μουσείου εκμαγείων του ΑΠΘ. Τα παιδιά του τμήματος ξεναγήθηκαν στον χώρο του μουσείου και παρατήρησαν τα εκθέματά του.

Τον Φεβρουάριο του 2020, το τμήμα "Λουλούδια" του παιδικού σταθμού του Παιδικού Κέντρου, επισκέφθηκε τον ραδιοφωνικό σταθμό 95,8fm. Τα παιδιά με τις εκπαιδευτικούς του τμήματος, κυρία Θεανώ και κυρία Νένα, παρακολούθησαν τον τρόπο που διεξάγεται μια ραδιοφωνική εκπομπή, άκουσαν παιδικό παραμύθι, παρατήρησαν τα απαραίτητα μέσα που χρειάζονται για την υλοποίηση μιας ραδιοφωνικής εκπομπής και καλημέρησαν τους ακροατές του σταθμού!

Τον Φεβρουάριο του 2020, τα παιδιά των προνηπίων των τμημάτων "Κροκόδειλοι", "Μαγικοί Μονόκεροι" και 'Σταγόνες" επισκέφθηκαν το Μουσείο Τεχνολογίας "Νόεσις".

Τον Ιανουάριο του 2020, το τμήμα των προνηπίων "Μαγικοί Μονόκεροι" επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στο Λαογραφικό Μουσείο του ΑΠΘ. Οι εκπαιδευτικοί του τμήματος, κυρία Λίτσα και κυρία Νάνσυ, ξενάγησαν τα παιδιά στον χώρο του Μουσείου προκειμένου να παρατηρήσουν τον χώρο του ενός μουσείου  και τα εκθέματά του.

Τον Ιανουάριο του 2020 , το τμήμα των προνηπίων "Κροκόδειλοι" επισκέφθηκαν τον Πύργο της Παιδαγωγικής Σχολής ΤΕΠΑΕ. Οι εκπαιδευτικοί του τμήματος, κυρία Φωτεινή και κυρία Κέλυ ,ξενάγησαν τα παιδιά στο περίεργο αυτό κτίριο προκειμένου να μελετήσουν   το περίεργο σχήμα του και την  και αρχιτεκτονική του!

 Ανακοινώνονται  τα αποτελέσματα της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη θέση βοηθητικού προσωπικού-τραπεζοκόμου  για το Παιδικό Κέντρο  ΑΠΘ της  ΕΑΔΠ ΑΠΘ με αριθμό 83/2020.

Σελίδες