Ανακοινώσεις

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι 20-28/11/2016 θα πραγματοποιηθούν οι Α' Ατομικές Συναντήσεις ενημέρωσης γονέων από τις εκπαιδευτικούς των τμημάτων.

Μπορείτε να πληροφορηθείτε για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των συναντήσεων ανά τμήμα από τον επισυναπτόμενο πίνακα.

Με αφορμή την ενασχόληση τους με τη θεματική "η Όσφρηση", τα ΠΑΠΑΚΙΑ του παιδικού σταθμού του Παιδικού Κέντρου ΑΠΘ, επισκέφτηκαν την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, το Βοτανικό Κήπο της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ. Εκεί τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να παρατηρήσουν διάφορα αρωματικά φυτά και να ανακαλύψουν τα αρώματά τους. 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το τμήμα ΚΑΣΤΡΑ του Παιδικού Κέντρου Α.Π.Θ., 

σας προσκαλεί στην έκθεσή του με θέμα «ΟΙ ΠΥΡΓΟΙ»

την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:00

στο ισόγειο του πύργου της Παιδαγωγικής Σχολής ΑΠΘ.

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017 τα παιδιά του νηπιαγωγείου του Παιδικού Κέντρου ΑΠΘ παρακολούθησαν συναυλία με τίτλο "Το καρναβάλι των ζώων και άλλες ιστορίες" από την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, η Πλατεία Αριστοτέλους μετατράπηκε σε ένα μεγάλο εκπαιδευτικό πάρκο, καθώς το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο έδωσε τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν το έργο του, τις καινοτόμες εφαρμογές και εφευρέσεις του αλλά και τους δημιουργούς τους.

Αγαπητοί γονείς,

 

Σας ενημερώνουμε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα πραγματοποιηθούν οι πρώτες ενημερωτικές συναντήσεις γονέων με τις παιδαγωγούς κάθε τμήματος, με σκοπό την παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος για τη χρονιά 2017-2018 και την ενίσχυση της μεταξύ μας συνεργασίας. Αναλυτικός πίνακας με τις ακριβείς ημερομηνίες ανά τμήμα επισυνάπτεται.  Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα κάθε τμήματος.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  το διάστημα 1/6/2017 έως 9/6/2017 θα πραγματοποιηθούν οι Γ' Ατομικές Συναντήσεις ενημέρωσης γονέων από τις εκπαιδευτικούς των τμημάτων.

Μπορείτε να πληροφορηθείτε για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των συναντήσεων ανά τμήμα από τον επισυναπτόμενο πίνακα.

Αγαπητοί γονείς,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από επικοινωνία μας με την Ε.Μ.Υ.ο καιρός για σήμερα Πέμπτη 25 Μαΐου προβλέπεται άστατος με βροχοπτώσεις τις απογευματινές ώρες.

Για το λόγο αυτό η δράση "Παιχνίδια γνωριμίας στην αυλή του Παιδικού Κέντρου Α.Π.Θ."  

Σελίδες